Despre studio

Lumina nu este importanta pentru ea, ci pentru umbrele pe care le produce”, spune Dragos Constantin, fondatorul Venus Five.

Venus Five este un concept foto integrat, StudioScoala de fotografieSedinte foto externe (nunta, corporate, concerte si real estate).

Venus Five, cel mai mare studio foto din centrul capitalei, se diferentiaza prin modelul de business cu o echipa interna ultraspecializata pe tipuri diferite de fotografie – fotografie umana, fotografie de eveniment si fotografie de produs.

Acest lucru ne ajuta sa le oferim servicii foto si video de inalta calitate, foarte rapid si intr-un mod flexibil, tuturor clientilor nostri, indiferent de complexitatea solicitarilor pe care le au, pastrand mereu o grila de preturi competitive.

La fel de importanta este povestea profesionistilor care formeaza echipa Venus Five, alaturi de fondatorul studioului. Sunt oameni pasionati de fotografie, ce au lasat in urma domenii in care si-au inceput studiile si cariera – management, filozofie, agronomie, electronica sau jurnalism si au ales sa se dedice unei arte in permanenta schimbare, iar acest lucru se simte in cadrele foto pe care le realizeaza.

Venus Five este un loc reper pentru artisti importanti din show biz-ul romanesc, pentru sportivi care au adus faima internationala Romaniei, pentru oameni din domeniul afacerilor si pentru oricine pretuieste valori cum ar fi curajul de a te dedica unei pasiuni si de a face din asta ratiunea profesiei tale.

Fotografii nostri transforma orice persoana care se considera nefotogenica, intr-una care are incredere sa isi puna fotografia pe coperta celei mai sofisticate reviste de fashion sau de business.

Studioul are o suprafata generoasa si este situat in incinta Casei de Moda Venus, pe Calea Victoriei, la doar cateva minute de Centrul Vechi al Capitalei.

SEDINTE FOTO

De luni până vineri, fotografii de la studio foto Venus Five îți stau la dispoziție pentru ședințe foto corporate, personale, de produs, fotografii fashion sau cu ocazia diferitelor sarbatori tematice.

Mai multe detalii despre serviciile foto pe www.DragosConstantin.ro

CURSURI FOTO

Fondata in anul 2015, scoala foto Venus Five are o programa variata, alcatuita atat din cursuri de 2 luni, dar si seminarii scurte pe teme diverse – posing, lumini, fotografia cu telefonul mobil, utilizarea blitz-urilor de studio etc..

Mai multe detalii despre scoala foto pe www.CursulDeFotografie.ro

INCHIRIERE STUDIO

Poti inchiria studioul pentru a face chiar tu sedinte foto, sau pentru alte activitati – cum ar fi photo parties sau evenimente de pana la 30 de persoane, intr-un spatiu neconventional.

Detalii  Inchiriere Studio.

CONTACT

Adresa: Studio Foto Venus 5 (Five) Calea victoriei 21-23
https://goo.gl/maps/HEhVTbbSFPk
Tel: 0723.298.841
Email: contact@venusfive.ro
www.VenusFive.ro
www.DragosConstantin.ro
www.CursulDeFotografie.ro